ابراهیم جلیلی گفت: این میزان تسهیلات سال گذشته در قالب طرح پشتیبان و مستقل پرداخت شد که ۹۹ درصد از طرحهای مصوب به بانکهای پست بانک، تجارت، رفاه، ملی، صادرات و توسعه تعاون، این میزان تسهیلات را پرداخت کردند.
او با بیان اینکه میزان تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به سال گذشته امسال اعلام شده، گفت: امسال تسهیلات مشاغل خانگی تنها تسهیلاتی است که در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در قالب پشتیبان و مستقل پرداخت شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: در قالب پشتییان هشت طرح داریم که در حوزه صنایع دستی همچون سفال، ریسندگی، مرواربافی، خراطی، منبت و چرم به مبلغ ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است و به بانکهای عامل معرفی شده است.
جلیلی گفت: در حوزه طرح مستقل نیز حدود ۲۰ طرح به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای صنایع دستی همچون منبت، مُرواربافی، گلیمبافی، چرم، قلمزنی و سفال داریم که برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدهاند.
منبع: ایرنا
او با تاکید بر اینکه برخی از متقاضیان تسهیلات خود را دریافت کردهاند و بخشی نیز پیگیر دریافت تسهیلات مورد نیاز خود هستند، گفت: امسال پرداخت تسهیلات دیگری از محل بند (ب) تبصره ۱۸ مربوط به اعتبارات سال گذشته، فرآِیند اطلاعرسانی و ثبتنام آن آغاز شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر با اشاره به اینکه در حوزه مشاغل خانگی در قالب طرح مستقل و پشتیبان ۵۵ طرح صنایع دستی مصوب شد، ادامه داد: سال گذشته حدود ۱۹۰ اشتغال در حوزه صنایع دستی این شهرستان ایجاد شد.
جلیلی با اشاره به ظرفیت بالای صنایع دستی ملایر در استان به ویژه در حوزه مبلمان منبت، گفت: در حال حاضر حدود ۲۵ درصد هنرمندان صنایع دستی استان همدان در ۲۰ رشته صنایع دستی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
او گفت: ۴۵ هزار شاغل در بخش صنایع دستی استان،۱۲ هزار و ۳۰۰ هنرمند به طور مستقیم در بیش از ۲۰ رشته به ویژه مبلمان منبت فعالیت میکنند و صنایع دستی ۱۵.۵ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است.